top of page

Favoritt i indre Oslofjord - Lille Herbern

Det finnes flere hyggelige steder i Indre Oslofjord, men det absolutt mest sjarmerende stedet er Lille Herbern.

Lille Herbern er en av mine absolutte favoritter i Indre Oslofjord om sommeren. Resstauranten ligger på en bitteliten øy utenfor Bygdøy som heter - nettop, Lille Herbern. Oslo Seilforening holder til på samme holme, og det beste av alt er at du ikke trenger båt for et besøk i restauranten. Fra Herbernveien på Bygdøy kan du ta M/S Lille Herbert over til holmen. Det er omtrent 10 meter, du kan nesten hoppe, og fergen går mer under kategorien stor pram.


Uansett, Lille Herbern er en rustikk og sjarmerende liten perle med magisk stemning - maten er ikke så verst den heller. Skalldyrfat, blåskjell, fish & chips (min favoritt) og dagens fangst, alt smaker godt.


Så må du et glass kaldt vin og godt selskap til. Dra over for en ettermiddag i et ekte norsk sommerparadis.


De tar ikke bordreservasjoner, så om været er ordentlig fint bør du være ute i god tid før du vil spise. Mens du venter på bord kan du ta et glass i baren utenfor restauranten og nyte solen og atmosfæren.


Enjoy!

bottom of page