top of page

Her finner du tingene du trenger for å lage ideene fra Pinterest

Pinterest bugner over av gode (og noen ikke fullt så gode) ideer, men hvor i all verden kan man få tak i rekvisittene som trengs for å gjør idé om til virkelighet?

Når en høytid nærmer seg kan jeg bruke timesvis på Pinterest for å speide etter ny inspirasjon til årets høytid. Pinterest er gull for tidlig inspirasjon til Jul, Påske, St.Hans eller ha som helst annet.


En stor trend på Pinterest i år er små lekebiler med "flaskebørstetre" på. Veldig gøy! Det kan brukes som julepynt, bordkort eller som starten på en julegave som ligger gjemt i et annet rom - det er bare å feste en lang hyssing på bilen.


Men hvor finner vi små lekebiler og flaskebørstetrær her hjemme? Jeg tok en kjapp runde innom alle billigbutikkene, og kan fortelle at Søstrene Grene er stedet å gå. De er 100% "on trend", og har både biler og trær i flere ulike størrelser, farger og varianter. De har også mange fine bånd og papirposer i år.


God shopping!

bottom of page