top of page

3 favoritter i Paris

En av Europas mest sjarmerende byer, med flere restauranter enn det er mulig å besøke - men her er tre av mine favoritter i Paris.Paris kan kanskje sier å være det ultimate stedet for people watching. Jeg ser at det gjennomgående for mine tre favoritter er alle menneskene jeg kan se på mens jeg er der. Sitte helt stille uten å prate med noen, bare ta inn alle inntrykk.

Favoritt nr 1 - hummerlunsj på L'Avenue

En av grunnene til at jeg liker denne så godt er antakelig på grunn av en yrkesskade. Som Eventplanner elsker jeg å sitte og se på samspillet personalet har og hvordan de håndterer gjestene på en mesterlig måte. Vertinnene som tar i mot i døren og drar gjestene inn med masse energi og attitude, hovmesteren, servitørene, og eieren ikke minst, som slår av en prat med en og annen gjest. Personalet på L´Avenue er utrolig gode til å få gjestene til å føle seg velkommen, viktige og i fokus. Helt nydelig.


Favoritt nr 2 - Hotel Costes

Altså der faller øynenen ut. Elsker det stedet. Det er så magisk atmosfære der at jeg har ikke ord, og det skjer ikke ofte. Har ikke mer og si. Punktum.


Favoritt nr 3 - Ristorante Il Barone in 5 Rue Léopold Robert, Montparnasse.

Den beste pastaen jeg har spist utenfor Italia. Et hull i veggen i en sidegate som hvis dør jeg aldri hadde åpnet uten en varm anbefaling. Stedet er ganske usjarmerende, men trøffelpastaen er ett av de beste måltidene jeg har fått noen gang. Så en sjelden anbefaling for maten der altså. For meg er det viktig at stedet også er hyggelig, men la gå denne gangen.


Og - så mange, mange flere, men når jeg skulle trekke frem 3.
bottom of page