top of page

Den ultimate restaurantguiden for Verbier

Verbier i de Sveitsiske alper er en absolutt favoritt for skiferie hver vinter. Gode skiforhold og en hyggelig alpeby gjør valget enkelt. Her er den ultimate restaurantguiden for Verbier.


Verbier er utvilsomt min nummer 1 favoritt i Alpene. Skiforholdene både i og utenfor bakken er fantastiske, og Verbier som alpeby har en magisk atmosfære og byr på shopping, god mat og masse liv. I tillegg er det mange gode restauranter både i bakken og i sentrum. Alt i alt et kinderegg av en alpeferie.


Her er den ultimate guiden til lunsj i bakken, afterski og middag i Verbier.

(Husk å booke bord før du reiser!)


LUNSJ I BAKKEN

Hvor det passer å stoppe for lunsj avhenger av hvor i anlegget du befinner deg, men her er uansett en oversikt over de beste restaurantene.


God mat og god atmosfære. Er været godt foregår all servering ute på terrassen - som balanserer på kanten av et stup. Magisk utsikt. Restauranten ser ut som et skur fra utsiden, men er veldig sjarmerende innvendig. Ikke la deg lure av fasaden.


Cabane du Mont Fort

Kun hvis været er fint nok til å sitte ute, inne er det lite sjarmerende. Uteserveringen har magisk utsikt. Kun drop-in. Husk kontanter, de tar ikke kort. Ta også med en dose tålmodighet. Køen til disken (som er et hull i veggen) kan være lang, men det er verdt ventetiden.AFTER SKI

Å slappe av etter en dag på ski med en liten matbit og et glass kald rosé er magisk. Dette er tre favoritter.

Er du på utkikk etter å danse på bordet må du finne en annen guide. (Eller gå til Farinet).


Chez Dany

På vei ned fra bakken på den ene siden av anlegget kjører du forbi Chez Dany. Stopp for all del! De har deilig ettermiddagssol og veldig god stemning.


Le Rouge

På vei ned fra bakken i en annen ende av anlegget ender du nærmest opp Le Rouge. Le Rouge er større en Chez Dany og her blir det litt mer party. Er du heldig får dere et bord å sitte ved. Super atmosfære og god stemning.


Er du skikkelig hard core ski bum vil du trives på Fer a Cheval. Uansett tid på døgnet egentlig. Det er der alle guidene henger. Et sted å bygge cred (eller bli avkledd) altså. Kaffe på morningen før bakken, øl etter bakken, pizza til middag og mer øl utover kvelden.MIDDAG

Jeg tror nesten Verbier er det stedet i verden jeg elsker mest å gå ut og spise middag. Du kan rusle til alle restauranter, og uansett hvor du går er det liv og røre.


Au Vieux Verbier

Vi er aldri i Verbier uten å spise her. Autentisk og veldig sjarmerende alperestaurant. Strengt tatt er vel restauranten ikke så innmari fantastisk, men de serverer en tradisjonell rett som er veldig koselig og hele stedet gir deg følelsen av å være på skiferie. Bestill for all del "klubbe" som vi kaller det. Det ser ut som et slagvåpen fra jernalderen med pigger det er festet kjøttbiter på. Kjøttet flamberes og serveres med ris og digge sauser. Høres helt passe ut, men anbefales!


Chez Dany

Ja, til middag også! Men kun dersom dere kan bli hentet av beltebil på Carrefour. De har ikke denne tjenesten hele året. Vi har aldri klart å finne ut hva som avgjør om de henter og kjører deg inn med beltebil eller ikke, men tilbyr de det så booker vi bord. Hjem igjen får du låne akebrett, og ender da ved Hotel W - perfekt, drinks der.


Chalet Adrien

Chalet Adrien er et hotel, og restauranten The Grenier er veldig hyggelig. Dette er en rolig og ordentlig restaurant med hvite duker, så dersom du vil ha party-middag bør du ikke gå hit. Mange gode og tradisjonelle retter, som ostefondu og raclette.Dersom dere har lyst på en drink etter middag, uten å måtte henge med de som har danset på bordet siden de kom ned fra bakken (de er fortsatt på Farinet), anbefaler jeg Hotel W. Gode drinker, bra musikk og forhåpentligvis en del folk litt avhengig av når på året du har tatt turen.


Så er det naturligvis mange flere restauranter og barer i Verbier, men dette er altså e jeg (og flere med meg) mener er kremen.


God fornøyelse!


Har du spørsmål om Verbier, eller trenger hjelp til å booke bord? Ta kontakt, vi hjelper deg.


Cabane du Mont Fort. Ikke tull med mannen i luken, han er streng. Og husk kontanter - de tar ikke kort!Ettermiddagssolen Chez Dany
bottom of page