top of page

En favoritt for delikatesser og smakfulle rariteter

Jeg elsker å saumfare spesialforretninger for en oversikt over gode, fine, sjeldne, morsomme eller smakfulle delikatesser og alternative vertinnegaver.

Skal du ha middagsselskap og finner ikke det lille ekstra? Eller kanskje du er helt tom for ideer. Eller, du er invitert bort på middag og vil ha med deg en ekstraordinær vertinnegave. Da er en spesialforretning stedet og gå. Oslo har en del mathaller og spesialforretninger nå, og en av dem er Maschmanns Matmarked i Karénslyst Allé på Skøyen


Norsk Wagyu beef, trøfler, Portugisiske Sardiner - og alt i mellom. Hvis ikke du finner det på Maschmanns, da finnes det ikke. Jeg kan bruke en evighet der inne, og vil ha egentlig ha med meg alt hver gang jeg går inn!


Søndager det siste halvåret har vi ofte gått tur til Maschmanns, plukket med oss brød, skinke og et par gode oster, tuslet hjem igjen og spist magisk søndagslunsj.


Maschmanns gjør også catering.


Ta en tur innom!bottom of page