top of page

Lagerbeholdning: alt til gaver

"Alltid beredt", med et lager av kort, gavepapir, vinposer, til og fra-lapper og annet som trengs til store og små oppmerksomheter.

Helt fra jeg var ganske ung har jeg hatt et lager av kort til ulike anledninger, gavelapper, innpakningspapir, bånd, gaveposer, gaveesker og gode penner. Ikke bare fordi jeg alltid har hatt dilla på kontorrekvisita, eller "papirrekvisita", men fordi jeg tidlig fant ut 2 ting;

1. Når jeg trengte et kort eller å pakke inn en gave hadde jeg hverken det jeg trengte hjemme, eller tid til å kjøpe

2. Bursdager og andre begivenheter kom alltid såpass brått på at jeg ikke rakk innom en butikk


Og hvis jeg hadde hatt tid, hvilken butikk skulle jeg valgt å løpe innom? Kjenner jeg meg selv rett hadde jeg funnet kort i én butikk, og innpakning i en annen....


Løsningen for meg var å programmere det inn på radaren, for å kunne plukke det opp når jeg kommer over noe jeg likte. Et par kort der, en gaveeske her, noen fine bånd og en vinpose der jeg minst ventet å finne det.


Jeg har plukket opp mye i utlandet, kanskje særlig i England der de har vært gode på "stationary" lenge. Utvalget her i Norge var etter min mening dårlig inntil for 5-6 år siden. Alt var likt, like kjedelig og standardisert, alle solgte det samme. Nå derimot et utvalget mye mer variert og spennende, og med litt miksing og matching kan man sette sitt personlige preg på gaveinnpakning.


Noen av stedene jeg alltid rusler forbi for å se om de har noe nytt og fint er;

  • Nordli - for Paperchase

  • Tanum på Karl Johan

  • Norway Designs ved Nationaltheateret

  • Happystar - fine kort, med norsk tekst!

  • Home & Cottage (tidvis fine kort)

  • Lagerhaus

  • TGR


Sett ditt personlige preg på gaveinnpakning.

Å ha en ok lagerstatus på denne type ting krever at du har plukker med deg noe her og noe der, gjennom hele året. Og har du brukt opp noe, sett på handlelisten så slipper du å stå der med skjegget i postkassen ved neste anledning.


Når du bygger opp din egen lagerbeholdning, så tenk igjennom hvilke anledninger du trenger det til. Er det barnebursdager? Vertinnegaver? Jul?


Vil du ha litt inspirasjon? Sjekk vårt Pinterest-board for kort og gaveinnpakning.


bottom of page