top of page

Du trenger ikke ha gjester for litt magi til frokost

Det er viktig å kose seg litt. Å dekke bordet pent selv om du ikke har gjester skaper hverdagsmagi. I disse dager, hvor de fleste av oss spiser alle måltider hjemme, er det hyggelig å gjøre litt ekstra ved helgefrokosten for eksempel.Her i huset virker enkelte dager å kun bestå i å dekke på og ta av bordet. Av og på, av og på, av og på. Har såvidt rukket å jobbe to minutter for bordet skal dekkes igjen. Det er uvant å innta alle måltider hjemme, og vi har jo egentlig ikke tid til å lage og dekke på til lunsjen selv. Det betyr at i ukedagene, og særlig de dagene det er ekstra travelt, så gjøres ting raskt og enkelt til frokost og lunsj.


Når borddekkingen på mange av de travle ukedagene består av minste minimum for å redusere tidsforbruket, er det hyggelig å gjøre litt ekstra de dagene det er mer tid til rådighet, og ikke minst i helgene. Og du trenger ikke ha gjester i hus for å finne frem tøyserviettene for eksempel.


Uansett anledning, antall mennesker rundt bordet, gjester eller ei - det er alltid hyggelig å komme til et bord det er gjort en innsats med.留言


bottom of page