top of page

Nå kan du planlegge selskapet ditt sammen med meg!

Har du noen gang tenkt at du gjerne skulle hatt en eventplanner, men at det kun er forbeholdt Petter Stordalen? Neida! Det er ikke det, og nå kan DU drodle, sjekke, spørre - eller, rett og slett planlegge ditt neste selskap eller arrangement sammen med meg.

Jeg guider deg gjennom hele planleggingsprosessen, kvalitetssikrer planene dine (og kanskje leverandører du vurderer), hjelper deg med kjøreplan, ting du må huske, ting du bør gjøre og gir deg de tipsene og triksene du trenger for å skape et superbra arrangement.


Og det trenger ikke være store selskapet du planlegger for å spørre om mine råd eller innspill! Kanskje du kunne tenkt deg å kun spørre om én ting, kanskje du leter etter en leverandør men sliter med å finne den riktige, kanskje du er rådvill og lurer på hva slags blomster du skal velge, eller du brått ble usikker på hvordan du dekker bordet - eller, kanskje du faktisk bare trenger å få høre at det du har tenkt og planlagt er helt topp!


Da er en 30 minutters LYN-SESSION noe for deg.


Vil du sette deg ned å lage en oversikt over planleggingen av selskapet ditt, få ned alt du må få gjort og kanskje hvilken rekkefølge som er mest hensiktsmessig, få noen innspill på ting du kanskje ikke har tenkt på og en forsikring om at det du HAR tenkt på kommer til å bli superbra?


Da passer 1 times PLANNING SESSION perfekt.


Og skal du planlegge et større selskap som bryllup, konfirmasjon en stor hagefest eller et arrangement på jobben, og (eller!) vil ha jevnlig veiledning og statusmøter underveis i prosessen?


Da er EVENTPLANNER tingen for deg.


Foreløpig er EVENTPLANNER satt opp som 1 times veiledning med booking av nye tider etter behov, men den vil kanskje bli endret til en pakke på flere sessions etterhvert. Jeg må rett og slett prøve meg litt frem for å finne riktig form.


Uansett er jeg superhappy for å endelig kunne tilby deg å gjøre det beste jeg vet sammen med meg - nemlig å planlegge sosiale sammenkomster med god stemning og fornøyde gjester.


Yay!

Commentaires


bottom of page