top of page

Vårfornyelse av tilbehør til spisebordet? Ny favorittbutikk.

På samme måte som jeg liker å se etter noe nytt til kjøkkenet senhøstes og frem mot Jul, så føler jeg alltid for litt fornyelse på våren når lyset kommer tilbake. I år dukket det opp på to helt uventede steder.Som storforbruker av fat, boller, lykter, lysestaker, bordbrikker, vaser og alt mulig annet det er fint å dekke bordet med og bruke når man har gjester, er øynene fast programmert til å oppdage alt innenfor kategoriene over. Og som med så mye annet er det når jeg egentlig ikke ser etter noe det dukker opp.


Som en vakker dag vi kjørte ut til Nesøya for første gang på kanskje 10 år, og vi må bråstoppe, snu og kjøre tilbake til "Kajsas" hvor jeg så noe i vinduet. Kajsas driver hovedsakelig med catering, og har utsalgssted på Nesøya, der hun ikke bare selger ferdig hjemmelagede og porsjonerte middager, men også krydder, delikatesser, oljer, tapenader og annet godt. Mekka for vertinnegaver. Ikke minst har hun også masse lekkert dekketøy! Tallerkner, fat, skåler, boller, glass. Jeg kom ut ett fat, en bolle og tre skåler fattigere.


På Nille, som er det nærmeste stedet jeg kan få kjøpt lys, kom jeg tilfeldigvis over noen nye, hvite potter og telysholdere de hadde fått inn. Måtte ha med en del av de også. Pottene er supre som telysholdere, vaser eller potte for urter. De små telysholderne er supre til - vel, telys, og passer fint sammen med de store. Nille - what a surprise!


Fat og skåler: Kajsas Butikk

Hvite lykter/potter/telysholdere i 2str: Nille


Comments


bottom of page